Prosjektleder og prosjektutvikler - BOB BBL

Prosjektleder og prosjektutvikler

BOB Eiendomsutvikling AS er et heleid datterselskap av BOB BBL. Selskapet har 75 års erfaring som boligutvikler og er ansvarlig for all byggeaktivitet i BOB konsernet inkl. erverv, utvikling, bygging og salg av boliger. Selskapet eier store tomteområder i Damsgårdsundet, Åsane, Minde og Os som nå skal utvikles og bebygges. Totalt utgjør dette ca. 1500 boliger. 

Vil du være med å bygge fremtidens boliger? Vi er en liten gruppe tett samarbeidende kollegaer som nå ser at vi har behov for flere på laget vårt. Porteføljen vår utvides stadig, og vi erfarer at flere større eiendomsaktører ønsker oss inn i krevende samarbeid, hvor kun de beste lykkes.

Erfaren prosjektutvikler og prosjektleder:

Tomter / eiendommer skal kjøpes, reguleringsarbeidet igangsettes, og du må ta stilling til krevende helhetsgrep i samarbeid med arkitekter, rådgivere og kommune. Entreprenør skal velges og økonomien må på plass, teknikken kvalitetssikres, og kvalitetsbevisste boligkjøpere skal bli fornøyde. Du har flere års erfaring fra tilsvarende virksomhet som entreprenør, arkitekt, rådgiver eller fra ulike andre eiendomsselskaper. Du er strukturert, målrettet og har lyst til å gjøre noe nytt og annerledes. 

Utdannelse: Ingeniør/sivilingeniør, men er du jurist / arkitekt eller har master i regulering, tar vi gjerne i mot en henvendelse fra deg. Gjerne tilleggsutdannelse innenfor økonomi eller andre eiendomsfag. Vi søker både deg som ønsker å arbeide med prosjektutvikling eller selve prosjektgjennomføringen.

Du må evne å kunne arbeide selvstendig, men samtidig være på hugget i å dele av din kunnskap med kollegaer. Ikke minst må du være nysgjerrig på hva andre kan bidra med. Vi drar lasset sammen, og liker at det er korte beslutningsveier når viktige veivalg skal tas. Besøk oss gjerne på våre nettsider www.bob.no og ta en titt inn på prosjektene. Vi har mye spennende og nyskapende på gang.

BOB Eiendomsutvikling AS tilbyr en profesjonell organisasjon med en uformell tone og stor takhøyde. I tillegg til en spennende tomteportefølje og gode kollegaer tilbyr vi konkurransedyktige betingelser etter avtale / kvalifikasjoner.

Interessert?                                                          

For nærmere informasjon, og gjerne en uformell prat, ta kontakt med utbyggingsdirektør Ole Kleppe på telefon 901 44 958, eller e-post : ole.kleppe@bob.no

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no

Vakttelefon BOB Befas AS: 977 57 855


Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS