Drift- og vaktmestertjenester - BOB BBL

Drift- og vaktmestertjenester

I et boligselskap lag er det mange oppgaver som må gjøres, for å opprettholde trivsel, orden, problemfri drift, ivaretakelse av verdier, sikkerhet med mer.

Eksempler er feiing av uteområder, smøring/reparasjon av låser, søppelhåndtering, skifte av lyspærer, inspeksjon av tak og nedløp, plenklipping, rydding i bed, sprøyting mot ugras, beskjæring, fjerning av avfall, strøing, snømåking og tilsyn av fellesarealer, fyr og ventilasjon. 

I enkelte boligselskap blir oppgavene i stor grad gjort av «ildsjeler», styremedlemmer eller som dugnad. Imidlertid er det en tydelig trend at man ønsker å kjøpe seg fri og at krav til kvalitet øker. 

BOB tilbyr vaktmester til leie, fra 100% stilling til noen timer pr. uke. Da opprettes en driftsavtale som beskriver de avtalte tjenester, og en månedspris.  Alternativt kan vi utføre enkeltoppdrag på timebasis.

En del større boligselskaper har ansatt vaktmester. Ved å leie vaktmester fra BOB overlates arbeidsgiveransvaret til en profesjonell part, man er sikret kapasitet ved sykdom og ferier, og unngår å investere i og vedlikeholde driftsutstyr.

Har du spørsmål eller henvendelse relatert til denne tjenesten?

Karl Christian Lerøy Driftsleder

975 79 076
karl.leroy@bob.no

Johnny Fossheim Prosjektkoordinator og fagansvarlig

976 05 581
johnny.fossheim@bob.no

BOB BBL
Damsgårdsveien 40, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS