Drift- og vaktmestertjenester - BOB BBL

Har du spørsmål til denne tjenesten?

Kontakt oss

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.Vennligst huk av reCaptcha først

Drift- og vaktmestertjenester

I et bolig- eller eiendomselskap er det mange oppgaver som må gjøres, for å opprettholde trivsel, orden, problemfri drift, ivaretakelse av verdier, sikkerhet med mer.

Eksempler er feiing av uteområder, smøring/reparasjon av låser, søppelhåndtering, skifte av lyspærer, inspeksjon av tak og nedløp, plenklipping, rydding i bed, sprøyting mot ugras, beskjæring, fjerning av avfall, strøing, snømåking og tilsyn av fellesarealer, fyr og ventilasjon. 

I enkelte boligselskap blir oppgavene i stor grad gjort av «ildsjeler», styremedlemmer eller som dugnad. Imidlertid er det en tydelig trend at man ønsker å kjøpe seg fri og at krav til kvalitet øker. 

BOB tilbyr vaktmester til leie, fra 100% stilling til noen timer pr. uke. Da opprettes en driftsavtale som beskriver de avtalte tjenester, og en månedspris.  Alternativt kan vi utføre enkeltoppdrag på timebasis.

En del større bolig- eller eiendomselskaper har ansatt vaktmester. Ved å leie vaktmester fra BOB overlates arbeidsgiveransvaret til en profesjonell part, man er sikret kapasitet ved sykdom og ferier, og unngår å investere i og vedlikeholde driftsutstyr.

Kontakt oss

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no

Vakttelefon BOB Befas AS: 977 57 855


Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS